دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید

دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید،دانلود سریال،دانلود نرم افزار ، اخبار استخدامی ،

دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید

دانلود،دانلود آهنگ جدید،دانلود فیلم جدید،دانلود سریال،دانلود نرم افزار ، اخبار استخدامی ،

سایت ثبت شماره حساب سهام عدالت /دریافت شماره شبا / برای سهام عدالت

نحوه ثبت شماره حساب بانکی برای دریافت سود سهام عدالت

سود سهام عدالت

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: از نیمه شب سه شنبه هفته جاری(۳۰ فروردین ماه) مشمولان باید وارد سامانه شده و شماره شبا خود را ارایه نمایند.

تاریخ انتشار خبر (۹۶/۱/۲۹)

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، مرحله دوم فعالیت سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir  از فردا چهارشنبه مورخ ۳۰/۰۱/۱۳۹۶ از طریق امکان ورود و ثبت شماره شبا بانکی مشمولین محترم سهام عدالت آغاز خواهد شد.

بر اساس این گزارش،در این مرحله مشمولین سهام عدالت می توانند به صورت تدریجی همانند مرحله اول به سامانه سهام عدالت به نشانی فوق وارد شوند و در صفحه مربوط به رویت «صورتحساب تسویه اقساط سهام عدالت» با کلیک روی کلید «ثبت شماره شبا بانکی» به صفحه «ورود شماره شبا بانکی» دسترسی پیدا کنند.

بر اساس این گزارش، در این صفحه لازم است هر یک از مشمولین، شماره شبا بانکی مربوط به یک حساب بانکی معتبر که امکان واریز وجه توسط سازمان خصوصی سازی را داشته باشد، به همراه یک شماره تلفن همراه با امکان دسترسی و ارسال پیام احتمالی توسط این سازمان، به این سامانه معرفی و ثبت نمایند.

چنانچه مشمول، حساب بانکی نزد بانکها یا موسسات مالی اعتباری عضو شبکه شتاب نداشته باشد، می تواند با مراجعه تدریجی به بانکها اقدام به افتتاح حساب نموده و سپس شماره شبا بانکی مرتبط با آن حساب را از طریق شعب آنها ، دستگاههای خود پرداز (ATM)،اینترنت بانک، تلفن بانک و یا سایر امکانات بانکی دریافت و شماره ۲۴ رقمی شبا بانکی خود را بدون حروف IR در سامانه سهام عدالت وارد نماید.

بنا به گزارش مزبور و طبق اعلام سازمان خصوصی سازی، در این مرحله ضرورتی به تعجیل مشمولین برای مراجعه به شعب بانکها یا درج اطلاعات و شماره شبا بانکی در سامانه نمی باشد و درخواست شده است تا مشمولین تدریجا و در زمان مناسب نسبت به اجرای این مرحله اقدام نمایند.همچنین در این اطلاعیه تأکید شده است چنانچه افراد از گذشته دارای حساب بانکی و شماره شبا بانکی مرتبط با آن بانک هستند، صرفاً کافیست شماره شبا بانکی آن حساب را به سامانه معرفی کنند و لازم نیست مجدداً برای افتتاح حساب جدید به بانک مراجعه نمایند. ضمنا بنا به اعلام سازمان خصوصی سازی، اطلاعات شماره شبا بانکی اعلامی به سامانه باید متعلق به شخص مشمول باشد و شماره شبا بانکی متعلق به وکیل، قیم و ولی یا هر فرد دیگری قابل قبول نبوده و با تأیید نهایی مواجه نخواهد شد.

این گزارش در ادامه می افزاید، شماره شبا بانکی اعلام شده توسط مشمولین در این مرحله از سوی سازمان خصوصی سازی از طریق سیستم بانکی کشور و بر مبنای مشخصات هویتی مشمولین بررسی و کنترل خواهد شد و چنانچه این شماره شبا بانکی مورد تأیید واقع شود، اعلام تأییدیه مزبور پس از ۱۵ روز از ثبت اولیه شماره شبا بانکی از طریق ورود مجدد به سامانه به مشمولین اطلاع داده خواهد شد و چنانچه شماره شبا بانکی اعلام شده به هر دلیل از جمله «عدم مطابقت با مشخصات هویتی»و یا «اشکال در حساب بانکی مرتبط با شماره شبا بانکی» امکان تأیید نهایی نداشته باشد، سامانه سهام عدالت پیام «عدم تأیید» به مشمول اعلام خواهد نمود و به مشمولین فرصت مجدد ارائه شماره شبا بانکی معتبر داده خواهد شد.

سازمان خصوصی سازی همچنین اعلام نموده است، آن دسته از مشمولین سهام عدالت که شماره شبا بانکی معرفی شده آنان در سامانه مورد تأیید واقع می شود، نیاز به اقدام خاصی ندارند و صرفأ باید انتظار داشته باشند به زودی سود سهام عدالت آنان توسط سازمان خصوصی سازی به شماره حساب مربوط به شماره شبا بانکی معرفی شده واریز گردد.

در این گزارش همچنین به کلیه مشمولین سهام عدالت توصیه اکید شده است در فرآیند اجرای طرح ساماندهی سهام عدالت و به ویژه در اجرای این مرحله به منظور افتتاح حساب، دریافت شماره شبا بانکی و درج و ثبت آن در سامانه سهام عدالت، از اعلام و یا معرفی هرگونه شماره حساب، شماره شبا بانکی و هر نوع اطلاعات هویتی و مشخصات شخصی و افشای سایر اطلاعات مالی و پولی خود به افراد ناشناس اعم از مراجعان حضوری به درب منازل یا از طریق تماس تلفنی و پیامک و یا در تعاملات فضا و شبکه های مجازی و اجتماعی و سایتهای اینترنتی و غیره جداً خودداری نمایند و مطمئن و آگاه باشند این مراجعات و تعاملات صرفاً با منظور و قصد سوء استفاده و کلاهبرداری اشخاص از آنان می باشد و سازمان خصوصی سازی هیچگونه تعامل حضوری، تلفنی و اینترنتی با مشمولان سهام عدالت یا سایر افراد نخواهد داشت.

بنابراین لازم است مشمولین محترم سهام عدالت با هوشیاری و دقت لازم ابتدا جهت آگاهی از نحوه کار سامانه ، در این مرحله به «راهنمای استفاده از سامانه» که به همین منظور طراحی و در صفحه اول سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir قرارداده شده مراجعه نمایند و با مطالعه دقیق آن طبق مفاد آن اقدام کنند تا نتیجه کار با سامانه برای آنان سریع و نتیجه بخش باشد.

 

در خاتمه مشمولین عزیز می توانند برای اطلاعات بیشتر و پاسخ سوالات احتمالی با «مرکز پاسخگوئی تلفنی سهام عدالت به شماره ۸۳۳۳۸ » مستقردر سازمان خصوصی سازی تماس حاصل نمایند.


تاریخ خبر (۲۷ فروردین ۹۶)

میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران بیان کرد: شماره حساب از مشمولان دریافت شده و مستقیما سود سهام عدالت، به حساب خود مشمولان واریز می‌شود، لذا مرحله دوم که به توزیع سود سهام عدالت به مشمولان تعلق دارد، با دریافت شماره شبا آغاز شده است.

رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: از نیمه شب سه شنبه هفته جاری(۳۰ فروردین ماه) مشمولان باید وارد سامانه شده و شماره شبا خود را ارایه نمایند.

وی با اعلام گزارش عملکرد مرحله اول ساماندهی سهام عدالت گفت: هفده اسفندماه سال ۹۵ آیین رونمایی از سامانه سهام عدالت برگزار شد و از همان روز، پذیرش ۴۹ میلیون نفر سهامدار سهام عدالت آغاز شد. تا به امروز، نزدیک به ۳۰ میلیون مراجعه به سامانه انجام گرفته که حدود ۳.۵ میلیون نفر از این افراد، تکراری است.

پوری حسینی افزود: ۵۳ درصد جامعه هدف به صورت اینترنتی با سازمان دولتی در ارتباط هستند.

به گفته وی، در مرحله دوم مشمولان کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند؛ اما بازنشستگان دولتی و تامین اجتماعی، کمترین مشارکت را در گروه پرجمعیت را داشتند که رقم ۳۲ درصدی را به ثبت رسانده اند.

رئیس سازمان خصوصی سازی اظهار کرد: از میان هجده گروهی که ثبت نام شده قطعی سهام عدالت هستند، روستاییان و عشایر، کارمندان و بازنشستگان، نهادهای حمایتی و کارگران فصلی در رتبه بیشترین مراجعات قرار گرفته اند و کارمندان و بازنشستگان، ضعیف ترین مشارکت را در سامانه برای پیگیری دریافت سهام عدالت داشتند.

پوری حسینی گفت: در میان این چهارگروه، پراکنش استانی نشانگر آن است که در بین روستاییان و عشایر ۳۱ استان، روستاهایی که به نظر می رسید دسترسی به امکانات محدودتر و ضعیف است، بیشترین مشارکت را داشتند، به نحوی که بالاترین مشارکت از روستاییان استان ایلام به میزان ۸۵ درصد بوده است و استانهای کردستان، کرمانشاه، کهکلویه و بویراحمد و لرستان بالای ۸۰ درصد مشارکت در این طرح ملی داشتند.

وی اظهار کرد: کارگران فصلی و ساختمانی استانهای ایلام، کرمانشاه، کهکلویه و بویر احمد و لرستان بیشترین مراجعه را به سامانه داشتند، ضمن اینکه در مورد کارمندان دولت نیز، استانهای تهران با ۱۹ درصد کمترین مشارکت را داشت.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه مخاطبان سهام عدالت، ضعیفترین اقشار کشور هستند و همانطور که مشارکت هم نشان می‌دهد، استانهای محروم بیشترین مشارکت را به ثبت رسانده‌اند. در عین حال، استان ایلام نیز بالاترین مشارکت کارمندان و بازنشستگان را به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه گفت: تا پایان سال گذشته ۱۵ هزار و ۷۲۶ میلیارد تومان سهم فروخته شده است. این در حالی است که امسال قرار است هفته آینده، هیات واگذاری تشکیل و فهرست شرکتهایی که قرار است امسال در فهرست قرار گیرند را اعلام کنند. بر این اساس ۱۲۰ عنوان شرکت و ۳۲۵ مورد بنگاه، برای واگذاری در سال ۹۶ می تواند در فهرست واگذاری قرار گیرد.

پوری حسینی با اشاره به صدور صورتحساب برای مشترکان سهام عدالت گفت: هیچ گزارشی که این صورتحساب معیوب یا مشکل‌دار است، تا کنون دریافت نشده است. تنها موردی که گزارش شد، این بود که شرکتهای تعاونی گاهی اوقات، پولی را که سال ۸۶ تا ۸۸ از سازمان خصوصی سازی اخذ کرده اند را میان مردم توزیع نکردند. اما اکنون این مسیر شفاف است و تخلفات هم شناسایی شده است.

وی اظهار کرد: دو میلیون نفر از زمان راه اندازی سامانه، ابراز تمایل کردند که مابه التفاوت را بپردازند که بر این اساس تاکنون ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به حساب سازمان خصوصی سازی واریز شده است، در حالیکه آورده نقدی می توانست تا ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اتفاق افتد که تا به امروز، آورده نقدی حدود صفر است. اما وظیفه سازمان این بود که این فرصت را در اختیار مشمولان قرار دهد؛ البته فرصت تا پایان شهریورماه پابرجا است.

رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: سهام تخصیص یافته اگر برای هر فرد یک میلیون تومان در نظر گرفته شود، مجموع رقم به ۴۷ هزار میلیارد تومان می رسد، در حالیکه ۲۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان می تواند آزاد شود و باید الباقی سهام مهرماه به دولت بازگردانده شود؛ بنابراین سازمان خصوصی سازی نباید متهم به این باشد که دست در جیب شوند و مازاد آن متعلق به دولت است. تنها راه هم این است که از طریق آورده نقدی، خود را مالک سهام کنند.

پوری حسینی تصریح کرد: مرکز پاسخگویی به مراجعات تلفنی مشمولان تا به امروز حدود ۴۱۵ هزار نفر را پاسخگویی کرده که تقریبا از هر ۱۰۰ نفر مشمول، یک نفر تماس تلفنی با سامانه داشته است.

وی گفت: هر مشمول باید حتما شماره حساب خود را به سامانه اعلام کند، قرار نیست که فردی شماره حساب فرزند، پدر، مادر یا بستگان را اعلام نماید، بنابراین کد شبا باید متعلق به حسابی باشد که مربوط به خود مشمول باشد.

رئیس سازمان خصوصی سازی اظهار کرد: شماره شبا ۲۶ رقمی است و با IR وارد می شود، بنابراین وقتی مشمولان وارد سامانه می شوند، به صورت اتوماتیک راهنمایی می شوند تا کد را به صورت صحیح وارد نمایند. بنابراین اگر استانداردهای کد شبا، به صورت اشتباه وارد شود، خود سامانه اشتباه را اعلام خواهد کرد.

پوری حسینی تاکید کرد: مشمولان حتما شماره تلفن همراهی که به سامانه اعلام می کنند، در دسترس باشد تا اگر اشکالی در ثبت نام یا اعلام شماره حساب شبا پیش آمد، به مشمول اعلام شود، این در حالی است که اگر کد شبا درست باشد، هیچ پیامی از سوی سامانه به مشمول اعلام نخواهد شد، اما اگر کد شبا اشتباه بود، از طریق شماره تلفن همراهی که به سامانه اعلام شده است، پیامک ارسال می شود تا شماره شبا صحیح اعلام شود.

وی بیان کرد: اگر بعد از ۱۵ روز مشمولان هیچ پیامکی دریافت نکردند، به معنای آن است که کد شبای آنها پذیرفته شده است، اما برای اطمینان بیشتر به سامانه مراجعه نمایند تا مطمئن شوند که شماره شبا صحیح بود و از سوی سامانه و سازمان خصوصی سازی، پذیرش شده است.

رئیس سازمان خصوصی سازی از مشمولان خواست تا علاوه بر اعلام شماره شبا، حتما شماره تلفن همراه را هم به سامانه اعلام کنند.

پوری حسینی گفت: اگر در این بین مجمع برخی شرکتها برگزار شد و سود هم تعیین شد، آنگاه اگر شرکت سود را به حساب سازمان خصوصی سازی واریز کرد و البته رقم هم قابل توجه بود، سود میان مردم زودتر از مهرماه توزیع می شود.

وی در خصوص آزادسازی سهام عدالت نیز گفت: ابهامات مربوط به ورقه های سهام عدالت هنوز برطرف نشده و مجوزهای لازم نیز به سازمان خصوصی سازی داده نشده است، البته هنوز مشخص نیست که این مجوز چه زمانی به سازمان داده می شود، اما هر زمان که این اجازه داده شد، سازمان مقدمات را فراهم خواهد کرد و بنابراین اطلاع رسانی خواهیم کرد که چگونه برگه سهام عدالت را در اختیار مردم قرار دهیم.

رئیس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: تصور من این است که زمان آزادسازی سهام عدالت دور نیست. بنابراین تا این زمان، وظایف خود را در باب سهام عدالت انجام خواهیم داد.

پوری حسینی در خصوص کارنامه خصوصی سازی در سال ۹۵ هم گفت: در سال ۹۵ برای ۱۹۰ بنگاه مزایده برگزار شده و ۱۴۳ بنگاه از این تعداد هم، فروخته ایم، بر این اساس میزان موفقیت فروش نسبت به بنگاههای عرضه شده، به ۷۶ درصد رسیده است که بی نظیر است.

وی در انتها خاطر نشان کرد: برای برخی از این بنگاهها، بیش از یک بار مزایده برگزار شده است و تعداد مزایده های برگزار شده، ۲۵۵ عدد است که از این رقم ۱۴۳ مزایده موفق آمیز بوده است. البته حجم ریالی این عرضه ها، بالا نیست.


تاریخ خبر (۲۰ فروردین ۹۶)

در پی فاز اول ساماندهی سهام عدالت که به موضوع راه اندازی سامانه این سهام و ارائه صورتحساب به مشمولین اختصاص دارد، فاز دوم ساماندهی این سهام توسط سازمان خصوصی سازی آغاز شد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ در پی انجام فاز اول ساماندهی سهام عدالت که به موضوع راه اندازی سامانه این سهام و ارائه صورتحساب به مشمولین اختصاص دارد، فاز دوم ساماندهی این سهام توسط سازمان خصوصی سازی آغاز شد.
بر اساس این گزارش، در این فاز مشمولان سهام عدالت باید شناسه حساب بانکی ایران (شِبا) خود را از طریق سامانه این سهام به سازمان خصوصی سازی جهت دریافت سود سهام عدالت اعلام کنند که در آینده در خصوص چگونگی این کار، اطلاع رسانی خواهد شد.
همچنین اعلام شناسه حساب بانکی ایران (شِبا) مربوط به هر یک از مشمولین سهام عدالت می باشد و هر یک از مشمولین باید به صورت مجزا اقدام به ارائه شماره حساب و شِبای خود کنند.
بر این اساس هر یک از مشمولان سهام عدالت که دارای شماره حساب معتبر نزد یکی از بانکها یا مؤسسات مالی و اعتباری مورد تأئید بانک مرکزی(عضو شبکه شتاب بانکی) هستند؛ باید با مراجعه به شعب بانک یا مؤسسه مزبور و یا از طریق سایت اینترنتی و دستگاه های خودپرداز (دستگاه های ATM ) و سایر امکانات بانک ها نسبت به دریافت شناسه حساب بانکی ایران( شِبا ) ۲۴ رقمی مربوط به حساب بانکی خود اقدام کنند و این شناسه را به شیوه ای که به زودی در همین سامانه توسط سازمان خصوصی سازی اطلاع رسانی خواهد شد، به این سازمان ارایه نمایند تا از طریق آن در آینده ای نزدیک سود سهام عدالت به حساب بانکی هر یک از مشمولین ( مطابق شماره شِبا اعلام شده) واریز گردد.
همچنین مشمولین سهام عدالت که شخصاً دارای حساب معتبر بانکی نیستند، می بایست با مراجعه به یکی از بانک ها یا مؤسسات مالی و اعتباری نسبت به افتتاح حساب و سپس اخذ شناسه حساب بانکی ایران( شِبا ) ۲۴ رقمی آن حساب اقدام کنند.
گفتنی است هر یک از مشمولین سهام عدالت باید صرفاً شناسه حساب بانکی ایران( شِبا ) که حساب بانکی مرتبط آن به اسم شخص وی می باشد را در اختیار داشته باشد و امکان اعلام شناسه حساب بانکی ایران( شِبا ) مربوط به ولی، قیم، وکیل و یا فرد دیگری وجود ندارد.
گفتنی است، شناسه حساب بانکی ایران که به اختصار “شِبا” نامیده می شود ، شماره ای است ۲۴ رقمی که یک حساب بانکی را به صورت منحصر به فرد در تمام نظام بانکی ایران مشخص می کند و پیش از آن واژه IR آمده است.

مطلب زیرا هم پیشنهاد میکنیم ملاحظه کنید :

نظرات 3 + ارسال نظر
Kamal یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 ساعت 10:20

شماره شبای بانکی من پس از گذشت 24 روز هنوز ثبت نهایی نشده است و هیچگونه پیامی هم برای من ارسال نشده است

احمد شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت 20:02

سلام
اگر شخصی شبا بانک خودشو اشتباه وارد کرده باشه چطور میشه اصلاح کرد

سلام
برید داخل سامانه اصلاح کنید

فرشاد سه‌شنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت 16:19

سلام
اگر شخصی شماره موبایلشو برای سهام عدالت اشتباهی وارد کرده باشه چطور باید ویرایشش کنه
برفرض مثال یکی از ارقام شماره اشتباه باشه
خواهشا همچین چیزی برای مشمولان راه اندازی کنید
چون خیلیا نمیدونن کی قراره پیام واسشون بیاد
مخلصم

دوباره وارد شوید و ویرایش نمایید

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.